dinsdag 15 augustus 2017

In de bloemetjes

Zonder dat wij weet hadden van andere plannen, werden wij op zondagnamiddag 13 augustus door onze familie uitgenodigd om in Geel pannenkoeken te gaan eten. Hierbij zouden wij in opdracht van mijn zoon Serge een ingepakte doos aan zijn tante moeten overhandigen.
   Tot onze verwondering werden wij door deze tante van hem naar het OC Winkelom in Geel geleid. Tot onze nog grotere verwondering bleek daar veel volk aanwezig. Hé, tangodansers nog wel! Hadden wij dan over het hoofd gezien dat daar een salon gaande was? Pas toen wij aan de arm van Jos Schroven onder luid applaus naar binnen werden geleid, viel onze frank. De doos die wij bij ons hadden bevatte tangoschoenen!
    Wij werden door een bomvolle zaal in de bloemetjes gezet. De meeste van de aanwezigen waren leerlingen en oud-leerlingen van ons. Aanleiding was het beëindigen van de tangolessen die Simone en ik 17 jaar gegeven hebben in CC 't Getouw te Mol voor de organisatie Flam&co met als promotor Leen Peetermans. Ook nu was zij het die alles op touw had gezet! Ongelooflijk was het onthaal. Onder begeleiding van een gitariste werden er prachtige Argentijnse liedjes gezongen, maar ook a capella. Daarna werd er een mooi fragment uit mijn boek 'de kunst van tango' voorgelezen.
   Simone en ik werden gevraagd voor een dans die na afloop het begin zou worden van een vermenigvuldigingsdans.
   Nu het allemaal voorbij is, zouden wij alle aanwezigen nog eens willen bedanken voor hun warm onthaal hun cadeaus en de geweldige vriendschap die we van hen allen nog steeds mogen ondervinden!
   Dit maakt het leven mooi! We zien elkaar weer op de dansvloer!1 opmerking:

Annemie Meerts zei

Het deed me echt deugd van jullie nog eens terug te zien! En...nog eens een danske te placeren :-)

Annemie